T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Mustafa Kemal Anadolu Lisesi

Mustafa Kemal Anadolu Lisesi

Telefon
03123155201
Belgegeçer
03123430708
WEB
https://mustafakemalanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres
GAYRET MAH. YENİMAHALLE 1.DURAK İVEDİK CADDESİ NO 19 YENİMAHALLE/ANKARA
Vizyon
1.öğrencilerimizin başarısında en önemli faktörlerden biri de velilerin çocuklarının eğitimine okul ile işbirliği yaparak doğrudan katılmalarıdır.bu sebeple okul-veli işbirliği geliştirilecektir. 2.okulumuz ile velilerimiz arasındaki karşılıklı güvenin geliştirilmesinde sıkı bir iletişim büyük önem taşır.bu iletişimi sağlamak için okulumuzun gelişimi ölçülüp değerlendirilecek ve değerlendirme sonuçları velilerimize duyurulacaktır.Ayrıca okuldaki çalışmaların planlama,organizasyon ve uygulama basamaklarında da velilerimize duyurulması okulumuza güveni arttıracak ve veli desteğini güçlendirecektir. 3.öğrencilerimizin gelecekteki işverenlerinin,eğitimcilerin velilerimizin kaygıları dinlenecek ve okulumuzun içinde bulunduğu toplumsal çevrenin ihtiyaçları göz önünde bulundurulacaktır. 4.okulumuzun kaynakları bire bir öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde ayrılacaktır.
Misyon
Biz ; Mustafa Kemal Anadolu Lisesi olarak bütün öğrencilerimizin Atatürk ilkelerinin ışığında ; Milli Eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda; milli ve manevi değerlerimize bağlı,aydın fikirli,çağdaş düşünceli,sorumluluk duygusuna sahip, ülkemizin iş ve hizmet alanlarının ihtiyaç duyduğu bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli ve öz güvenli bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onların 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazandırmak için varız.
Başarılar
Öğretmen :76
Öğrenci :1080
Derslik :39
Konferans Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3500
Öğretim Şekli :Tam gün Karma Eğitim
Saatler
08:30-15:35
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
*KIZILAY´DAN METRO İLE GELİNDİĞİNDE İVEDİK METRO İSTASYONUNDAN GELİNİR *KIZILAY´DAN 202 ÖZEL HALK OTOBÜSÜ İLE GELİNDİĞİNDE İVEDİK METRO İSTASYONU KARŞISINDA İNİLİR *ULUS´DAN 19 MAYIS STADYUMU YANINDA YER ALAN DOLMUŞ DURAKLARINDAN YENİMAHALLE DOLMUŞU İLE GELİNDİĞİNDE OKULUMUZUN TAM KARŞISINDA İNİLEBİLİR.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
ANKARA YENİMAHALLE İVEDİK METRO DURAĞI YAKININDA OLUP İLE ZEYNEP SALİH ALP KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ İLE YENİMAHALLE TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ARASINDA YER ALIR
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İLÇE MERKEZİ İÇİNDEDİR. İL MERKEZİNE 7 KM UZAKLIKTADIR
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır