ANKARA / YENİMAHALLE - Mustafa Kemal Anadolu Lisesi

Mrt

OKULUMUZ 11/A SINIFI ÖĞRENCİSİ BERAT KÖROĞLU GÜLLE ATMADA ANKARA 1. OLMUŞTUR.

Mrt

"Baharın habercisi Nevruz ile dayanışma ve kardeşlik duygularımızın artarak devam etmesi dileğiyle…"

Mrt

Down sendromu 1 eksiklik değil +1 fazlalıktır.

Dünya farklılıklarla güzel. Down Sendromu Farkındalık Günü kutlu olsun

Mrt

Vatan savunmasından zaferle çıkan Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yılında sonsuz saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

11.N SINIFINDAN ÖĞRENCİMİZ Elif NAZİK MERSİNDE DÜZENLENEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 8 RAKİBİNİDE YENEREK ALTIN MADALYA ALMIŞTIR.TEBRİK EDİYORUZ.

Velilere Duyuru

16/03/2023 Perşembe günü saat 12:10'da konferans salonunda velilerimize yönelik okul Rehberlik Servisimiz tarafından "Çocuk ve Ergenlerde Kayıp ve Yas" Aileler İçin bilgilendirme sunusu yapılacaktır. Katılımlarınızı bekleriz.

Mrt

21 Mart Salı günü okulumuzda yapılacak olan Nevruz Bayramı ve Yardımlaşma Etkinliğine davetlisiniz

Mrt

" Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl.

Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.

Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal;

Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;

Hakkıdır; hakka tapan, milletimin istiklâl.

Mrt

21 Mart 2023 Salı günü okulumuzda yapılacak Nevruz Bayramı ve Yardımlaşma Etkinliği' ne davetlisiniz

Mrt

"Obezite ve Hijyen" konulu seminerden fotoğraflar.

Velilere duyuru

22 şubat 2023 çarşamba saat 12.30 da velilerimize yönelik okul rehberlik servisimiz tarafından deprem konulu bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Katılımlarınızı bekleriz

Duyuru !

Şbt

Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut Özer, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve bölgedeki pek çok ili etkileyen deprem dolayısıyla tüm Türkiye'de eğitim öğretime 13 Şubat'a kadar ara verildiğini açıkladı.

Ock

Tiyatro kulübü üyeleri, Devlet  Tiyatroları Genel Müdürlüğü katkılarıyla ve makyaj uzmanı , sanatçısı Sayın Zekiye Yetgilbal' ın öğreticiliğinde ilk çalışmalarını gerçekleştirdi.